Dutch Example – Jobs from Indeed

Pre-opening Kok


Posted 4 uur geleden, Scheveningen
Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en koken van gerechten en voor een stukje organisatie en planning in de keuken. Een leuk en divers team.

Pre-opening Zelfstandig werkend kok


Posted 4 uur geleden, Scheveningen
Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en koken van gerechten en voor een stukje organisatie en planning in de keuken. Moeke gaat haar team vormen!

sous chef


Posted 50 minuten geleden, Nijmegen
Wij zijn een no nonsense restaurant waarbij het ambacht van koken voorop staat. In de functie van sous chef werk je samen met onze chef en je andere collega´s…

Zelfstandig werkend kok M/V


Posted 5 uur geleden, Utrecht Oost
Wij zijn een gezellig en gemengd keuken team en zijn opzoek naar een creatieve en leergierige zelfstandig werkend kok. Welkom in de keuken van Het Oude Tolhuys!

Zelfstandig werkend kok


Posted 4 uur geleden, Amsterdam Centrum
Wij zoeken een zelfstandig werkte kok voor ons drukke Italiaanse restaurant op Damrak Amsterdam. Grote nette zaak met veel toeristen.

Zelfstandig werkende kok


Posted 5 uur geleden, Enkhuizen
Rond maart gaan wij een nieuw restaurant openen op de Westerstraat in Enkhuizen, hiervoor zijn we opzoek naar een kok die onze keuken wilt gaan runnen!

Zelfstandig werkende kok


Posted 2 uur geleden, Dronten
Die zijn of haar rol als zelfstandig werkende kok ook serieus neemt en samen met het team mooie doelen weet te behalen, eigenlijk gewoon een kok die onwijs veel…

KEUKENHULP


Posted 1 uur geleden, Amsterdam
Jij hebt al ervaring opgedaan als keukenmedewerker en/of wilt je ontwikkelen tot kok in een professionele keuken. Beschik jij over de volgende ingrediënten:

LEERLING KOK


Posted 1 uur geleden, Amsterdam
Kom jij als Leerling kok het team van The Traveller versterken? Wil jij werken in een van de leukste restaurants van Amsterdam en ben je gek op wereldse smaken?

Zelfstandig werkend kok


Posted 7 uur geleden, Den Haag Scheveningen
Passie voor koken en het opmaken van gerechten. Voor zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten, verantwoordelijk voor de…