Dutch Example – Jobs from Indeed

Zelfstandig werkend kok


Posted 15 dagen geleden, Egmond aan Zee
Ben jij de zelfstandig werkend kok die wij zoeken.(Fulltime 38 uur ). Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandig…

Quality Associate


Posted 16 dagen geleden, Nieuwegein
Jij kiest wat je wilt koken en wanneer je wilt koken; Met onze maaltijdboxen maken wij doordeweeks koken verrassend makkelijk. Het concept is als volgt:

Keukenhulp / spoelkeuken medewerker


Posted 15 dagen geleden, Berg en Dal
Ook help je de kok mee met het schoonmaken van de keuken. Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker voor in de spoelkeuken.

Sushi kok en bediening


Posted 20 dagen geleden, Barendrecht
Japans Restaurant HYH (spreek uit Hai) in Barendrecht is op zoek naar een zelfstandig werkende Sushi Kok en ober/serveerster. Full time en eventueel parttime.

Zelfstandig Werkend Kok


Posted 18 dagen geleden, Enkhuizen
Ervaring als kok of leergierig. Spreekt zeilen, koken, een gezellig team, prachtig vaargebied, sfeervol schip en avontuur je aan?

Kok (wajong)


Posted 14 dagen geleden, Utrecht
Voor een leuk restaurant in Utrecht zijn wij op zoek naar een kok. Wij zijn op zoek naar iemand die: Tevens ook goed kan samenwerken. De taken die je o.a.

Leerling Kok


Posted 15 dagen geleden, Amersfoort
Je volgt (of wilt gaan volgen) een BBL opleiding voor kok. Als leerling kok verzorg je samen met ons keukenteam de lunch en het dinér.

Marketing Communicatie Medewerker


Posted 15 dagen geleden, Almelo
Bij Food Connect koken we lekkere en gezonde maaltijden, die we persoonlijk bij onze klanten thuis, kleine woongroepen en bedrijven door heel Nederland bezorgen…

Zelfstandig werkende kok


Posted 17 dagen geleden, Utrecht
Wat bieden wij een zelfstandig werkend kok?*. Wat ga je doen als zelfstandig werkend kok?*. Wat verwachten wij van een zelfstandig werkende kok?*.