Dutch Example – Jobs from Indeed

Zelfstandig werkend kok


Posted 7 uur geleden, Den Haag
Met een uitgebreide kaart en regelmatig feesten en partijen is Restaurant PEX is op zoek naar een *Zelfstandig Werkend Kok*.

Kok


Posted 7 uur geleden, Scheveningen
Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de (voor)bereiding en opmaak van gerechten. Je werkt volgens vaste recepturen, werkmethoden en…

Store manager - supervisor boerderijwinkel


Posted 8 uur geleden, Baambrugge
Op onze boerderij in Baambrugge hebben we een authentieke foodmarkt; Ontstaan in een van de schuren van de boerderij net onder Amsterdam.

Zelfstandig werkend kok


Posted 7 uur geleden, Den Bosch
Onze keukenbrigade is op zoek naar versterking! Zoek je een leuke uitdagende baan en beschik je over horeca-skills? Herken jij jezelf in de volgende punten?

Zelfstandig werkend kok


Posted 9 uur geleden, Voorst
Een diploma basis kok of zelfstandig werkend kok of gelijkwaardige ervaring. Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkende kok.

Zelfstandig werkend kok / Souschef


Posted 7 uur geleden, Aarle-Rixtel
Restaurant Châlet Couvert is een sfeervol en veelzijdig Fusion restaurant (Frans georiënteerde keuken met Oosterse invloeden) gevestigd in Aarle Rixtel.

Gezinshulp


Posted 7 uur geleden, Wognum
Helpen kan in kleine huishoudelijke werkzaamheden o.a wassen,opvouwen en koken voor een grote groep(+- 15 personen), ben jij 18 + en in het bezit van een…

sous chef - Fulltime


Posted 8 uur geleden, Leeuwarden
Roast Leeuwarden is de voorloper op het gebied van lekker eten & drinken in de juiste ambiance waarbij kwaliteit, gastvrijheid en originaliteit voorop staat.

(assistent) grillmaster


Posted 9 uur geleden, Amstelveen
Bij voorkeur een opleiding tot SVH basiskok en/of SVH zelfstandig werkend kok; De grillmaster van The Roastary neemt een centrale plek in onze organisatie.

Accountmanager Hospital


Posted 9 uur geleden, Etten-Leur
Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze Commercieel Manager, Stephan Kok, via telefoonnummer 076 – 5081000.